Interieurideeën gebaseerd op de trends van ELLE Decoration

Op vakantie: interieur ideeën om bij terugkomst te shoppen bij LampenKanjer

Het is eindelijk zover: de langverwachte vakantie is aangebroken! Terwijl je geniet van zon, zee en strand, is het ook de perfecte gelegenheid om je interieurinspiratie een boost te geven. Stel je voor dat je bij terugkomst in je huis een frisse en trendy sfeer creëert, geïnspireerd door de nieuwste interieurtrends van de ELLE Decoration magazine (Altijd de nieuwste ELLE Decoration als eerste in huis). Zo kun je bij LampenKanjer terecht voor de mooiste lampen om je interieur naar een hoger niveau te tillen.

1. Kust-Chic in de woonkamer

Na een ontspannende vakantie aan het strand wil je die rustige en verfrissende sfeer vasthouden in je woonkamer. Kies voor een kust-chic interieur met zachte kleuren zoals pastelblauw, zandtinten en wit. Denk aan een comfortabele bank met een mix van effen en gestreepte kussens, een sisal tapijt en een decoratieve strandhouten salontafel. Bezoek LampenKanjer voor verfijnde kroonluchters en lampen met een organische uitstraling om deze look compleet te maken.

2. Minimalistische eenvoud in de slaapkamer

Tijdens je vakantie heb je wellicht gemerkt hoe rustgevend een opgeruimde hotelkamer kan zijn. Creëer dat gevoel van rust in je eigen slaapkamer door te kiezen voor een minimalistische inrichting. Ga voor een strak en eenvoudig bedframe met neutraal beddengoed en voeg wat groene planten toe voor een vleugje natuur. Bij LampenKanjer kun je moderne en subtiele bedlampen vinden die perfect passen bij deze ontspannen sfeer.

3. Mediterrane keukenpracht

De smaken van de mediterrane keuken hebben je tijdens je vakantie vast betoverd. Breng deze betovering naar huis door je keuken om te toveren tot een mediterrane oase. Kies voor mozaïektegels in aardetinten voor een prachtige achterwand en combineer dit met houten kastdeuren. Plaats enkele kruidenplanten op het aanrecht en hang boven de eettafel bij LampenKanjer een stijlvolle kroonluchter met een vleugje mediterrane flair.

4. Bohemian balkon

Op vakantie heb je misschien wel genoten van de sfeer op een bohemian-markt, waar unieke vondsten en kleurrijke accessoires de toon zetten. Richt je balkon in als een bohemian toevluchtsoord met een mix van patronen, rijke texturen en vrolijke kleuren. Zoek bij LampenKanjer naar decoratieve lampen met etnische motieven om de bohemian look compleet te maken en je balkon om te toveren tot een gezellige ruimte om te ontspannen.

5. Vintage charme in de eetkamer

Vintage is altijd een geweldige inspiratiebron, en op vakantie kom je vaak unieke tweedehands schatten tegen. Geef je eetkamer een vleugje vintage charme door een houten eettafel te combineren met verschillende stoelen in retrostijl. Hang boven de tafel bij LampenKanjer een klassieke kroonluchter met een moderne twist om een gezellige en elegante sfeer te creëren.

6. Scandinavische werkruimte

Tijdens je vakantie heb je misschien kennis gemaakt met de eenvoudige en functionele Scandinavische stijl. Geef je werkruimte thuis een Scandinavische make-over door te kiezen voor een minimalistisch bureau, een ergonomische stoel en veel natuurlijk licht. Zoek bij LampenKanjer naar strakke en moderne bureaulampen om deze productieve sfeer te vervolledigen.

Geniet van je vakantie en laat je inspireren door nieuwe culturen en stijlen. Met deze interieurideeën gebaseerd op de trends van ELLE Decoration magazine (Altijd de nieuwste ELLE Decoration als eerste in huis) en de prachtige lampen van LampenKanjer, kun je bij terugkomst je huis omtoveren tot een stijlvol en persoonlijk toevluchtsoord. Veel shopplezier!

Deel op Social Media !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij LampenKanjer,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
LampenKanjer